tiistai 31. joulukuuta 2013

Nimilappusia


Nimilaput teen vielä perinteisesti itse, kartongista leikkaamalla sopivia suikaleita. Nimilaput päällystän päällystysmuovilla, helpompaa varmaan olisi jos hankkisi laminointikoneen.




Lapuista tulisi  myös paremmin vedenkestäviä kuin laminoisi ne. Aikaisemmat laput jotka olen tehnyt niin ovat kyllä kestäneen, ihme kyllä todella hyvin vettä.  Kuva nimilapuista tositoimissa tulee myöhemmin kunhan kaikki siemenet ovat ensin itäneet kunnolla, ja saan istutettua purkkeihin.   

4 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Minäkin mietin laminointikonetta nimilappujen vedenkestävyyden parantamiseksi mutta laiskuus taas yllätti ja päätinkin tilata aasian pojjiilta valmiita lappusia. Sata kappaletta maksoi alle puolitoista euroa postituskuluineen ja olivatkin ihan kelvollisia, sopivan jäykkiä ja siistejä muovietikettejä. Ohutkärkisellä tussilla oli hyvä kirjoittaa niihin ja tuntuisi pysyväkin loistavasti kiinni. Myyjä jopa väitti että lyijykynääkin voisi käyttää joka mahdollistaisi uudelleenkäytön mutta enpä ole viitsinyt kokeilla moista, jos käy laput vähiin niin ei muuta kuin uusia tilaamaan :)

Unknown kirjoitti...

Kiitos vinkistä =) Eipä kyllä tullut itselle tosiaan mieleen tuokin asia että ebaystä tilaamalla saa valmiitakin. Millä nimellä olet tilannut ? täytyy varmaan itsekkin tilata niin pääsee helpommalla seuraavan kerran.

Unknown kirjoitti...

Itse tilasin tuollaisia: http://www.ebay.com/itm/331055286876?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 mutta löytyy eri mittaisiakin jos tarve vaatii :)

Unknown kirjoitti...

Kiitos linkistä/vinkistä =) ei ole kyllä hinnalla pilattuja.