sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Tulinen juustokakku

Pohja
100gr Digestive keksejä
50gr voita

Täyte
3kpl liivatelehtiä
2dl vispikerma
200gr vaniljatuorejuustoa
1/2 dl sokeria
1tl vaniljasokeria
1,5 ruokalusikallista sitruunamehua
1/2 dl kiehuvaa vettä

kuorrute
1kpl liivatelehtiä
1dl chiliananasmangohilloa (Itsetehtyä 7 pot Orange Yellow chilistä)

Vuoka jota käytän on halkaisijaltaan 17cm.

Ohje

Murskaa Digestive keksit pieneksi muruksi ja sulata voi. Sekoita keksimurska voin kanssa tasaiseksi seokseksi. leikkaa leivinpaperista sopiva pala ja laita se irtopohjavuoan pohjalle, levitä keksiseos tasaisesti vuoan pohjalle.

Liota 3kpl liivatelehtiä kylmässä vedessä n.5min.

Vatkaa vispikerma vaahdoksi ja sekoita tuorejuusto tasaisesti, lisää sokeri ja vaniljasokeri sekä sitruunamehu joukkoon.


Kiehauta 1/2 dl vettä ja sekoita lionneet liivatelehdet kiehuvaan veteen.

Lisää liivateseos ohuena nauhana sekoittaen kerma/juusto seokseen.

Kaada täyte pohjan päälle ja tasoita pinta. Nosta kakku jääkaappiin seuraavaksi 4 tunniksi.



Pinta

1 liivatelehti
1 dl chiliananasmangohilloa

Liota liivatelehteä n.5min. kylmässä vedessä

Kiehauta 1/4 dl vettä ja sekoita liivatelehti, lisää chilimangohillo ja sekoita tasaiseksi
Kaada seos tasaisesti pinnalle ja laita jääkaappiin jähmettymään n. 1 tunniksi.



Ei kommentteja: