lauantai 1. marraskuuta 2014

Tulinen Jauhelihapiirakka

Tuli tehtyä tämän vuoden ensimmäisiin pikkujouluihin ystävien luokse tulinen jauhelihapiirakka.

Ohje

Suolainen piirakkapohja (pakaste)
500gr jauheliha
1 tl suolaa
Mustapippuria
2 rkl Jauhelihamaustetta
3-4 pientä Sipulia
5 chiliä (Rocoto De Seda)
kirsikkatomaatteja

Päällinen

Creme Fraice
Ruokakerma
2 kananmunaa
reilu desi juustoraastetta (emmental punaleima)

Paistetaan jauheliha jonka jälkeen kuullotetaan silputtu sipuli ja chilit. Lisätään jauhelihamauste ja suola. Pilkotaan tomaatit ja kaikki ainekset sekoitetaan keskenään. Painellaan piirakkapohja vuokaan ja jauhelihat kaadetaan vuokaan, ripotellaan mustapippuria pinnalle. Sekoitetaan munat, creme fraice ja juustoraaste keskenään joka kaadetaan päällimäiseksi. Uunissa koko komeus on n. 30min. 200°C




Piirakka osoittautui kyllä hyväksi

Tätä tulee kyllä tehtyä vielä uudestaan joku kerta.




















Ei kommentteja: